Casal Estiu

El projecte que es presenta a continuació ofereix als infants entre 3 i 16 anys una opció atractiva i alternativa a les primeres setmanes de vacances escolars d’estiu, entenent que aquests dies han de ser un temps de descans merescut i, a la vegada, de lleure, esbarjo i diversió. La doble finalitat de l'Estiu Enlleura't és donar resposta a les necessitats de les famílies com a recurs de suport, i que aquesta resposta estigui basada en una activitat de lleure a través d'un programa educatiu.

Des de l'associació Enlleura't plantegem la realització de l’activitat amb col·laboració amb els  AMPAS de l’Escola La Llàntia, l'Escola Torre Llauder, l'Escola Josep Montserrat, l'Escola Sol-Ixent i l'Escola Cirera, creant així un clima de treball en xarxa per establir els objectius bàsics per millorar la qualitat de l’activitat, i establir les prioritats de l’activitat pensada per als nens de l’escola que, en definitiva, són els veritables protagonistes de l’experiència.

Entenem que el casal d'estiu com una experiència única, irrepetible i extraordinària, a més a més d’emocionant, enriquidora i plena d’aprenentatges. Els infants podran gaudir, així, de moltes i diferents activitats lúdiques i creatives, aventures i vivències, amics i companys... que els possibilitaran créixer, descobrir, etc.

Informació
Dill a Div de 9:00 a 13:00 i 15:00 a 17:00
622730051
3 a 16 anys
10:00 a 13:00
Del 22/06/2020 al 17/07/2020
190€ tot el mes
Equip Educatiu Enlleura't