Senior Masculí 13-1 Atletic Sant Joan Futsal

Van jugar: Aleix, Roberto, Dani(3), David(3), Fran, Victor, Edu(4), Andrés(1), Nil(1) i Enrik(1).

Per fi arriba la primera victòria pels nostres jugadors despres de resultats molt ajustats durant la temporada però que mai ens haviem pogut portar-nos els tres punts.

L'equip visitant arribava amb moltes baixes i només 5 jugadors de camp, aqui demostra sobretot la diferència de gols entre els dos equips.

Els nostres jugadors van sortir concentrats al partit, sabien que no es podien relatzar i que tenien que començar a escalar posicions cap adalt que es el lloc on es mereixen estar. El partit va començar amb els visitants molt tancats en defensa, donant-nos la pilota a nosaltres però l'equip estava amb molt poc fluidesa en el joc i no sabien com trencar la defensa, un temps mort demanat pel mister sobre la meitat de la primera part va capgirar sobretot l'intensitat local en el partit, els jugadors van entendre el que Lluís volien com juguèssim i van començar a caure gols sense parar.

A la segona part, el gol d'honor dels visitants va ser de falta amb un fort xut, els nostres van seguir fent gols, la majoria fent combinacions entre els companys i marcant gols fàcils i sobretot bonics en el futbol sala.

Destacar l'actitud del nostres jugadors en tot moment del partit, i sobretot les dels visitant, ja que portàven dos hores a mataró per un error en la web de la federació, i en el partit van estar molt bé en tot moment.

Aquesta es la línia a seguir, destacar el debut del juvenil Enrik, que ha vist que el premi de fer bé les coses en el seu equip pot fer que tingui participació amb els grans, animo als altres juvenils que tambe segueixin la seva línia.

1, 2, 3 Enlleura't!!!