Infantil 1-8 Maristes de Rubí

Derrota dura pels nostres jugadors davant un dels equips que segur que estaràn a dalt de la classificació, el Maristes de Rubí, per un contundent 1-8 al marcador.

El partit va començar molt bé per els nostres jugadors, defensant ben tancats i donant perill a dalt, sobretot amb jugadors com Mario i Adrián Gonzalez, però es penalitzava la falta de punteria i pendre la decisió correcte en el millor moment. I com ells saben, quan tu tens la oportunitat i no l'aprofités, sempre ho acabes pagant, on amb tres errors nostres els visitants van posar el 0-3 al marcador i així anavem al descans.

Els jugadors sabien que davant tenien un equip molt físic, forts, i que sabien jugar molt bé amb la pilota, però també saben que ells porten molts temps en aquest esport i també ho saben fer molt bé, i amb aquesta actitut van sortir amb intentar fer un gol i ficar-nos al partit. Durant els primers minuts semblava que ho aconseguirien, tenint bones ocasions per fer l'1-3, però dos errors a la sortida de la pilota van posar un 0-5 al marcador que això ens va fer molt mal, sobretot psicològicament.

El partit sabia posat molt difícil, però sempre es tenen que jugar fins el final, aprofitar aquests minuts per millorar coses que despres puguin servir-nos per el futur. Despres de mes ocasions errades per fi Mario, amb un fort xut a l'escaire, va fer l'1-5 que intentava donar aires als nostres jugadors per intentar avançar-se al marcador, però l'alegria va durar molt poc, ja que ràpidament van fer el sisè i despres ja amb l'equip descompensat per fer gol van marcar dos gols més.

Les derrotes es la millor manera per aprendre dels errors i mirar cap a dalt, ara més que mai es té que seguir lluitant.

 

1,2,3 Enlleura't!