A. E. I.E.S. Manuel Blancafort 2-0 Senior Femení

Van jugar: Mónica, Glòria, Helena, Ainhoa G., Carla, Cris Gomez, Ainhoa Pérez i Cris Garriga.

Derrota injusta de les nostres noies del club despres de realitzar el millor partit de temporada.

El partit va començar amb les mataronines ataquen sense parar a la porteria local, sobretot van tenir ocasions de fer gols en les botes de Gloria i de Carla, però la mala sort i els pals no ens van deixar.

Les nostres jugadores, que son de les que mai baixen els braços fàcilment, ho van seguir intentant, ja que Monica, a darrera una un autèntic mur a la porteria i això donava molta tranquil·litat i confiança, l'únic però que se lis podia dir a les jugadores, va ser el gol local, que la jugadora va marcar un gol per l'escaire amb molta fortuna.

Les noies creien que podien remontar, perque estàven sent molt superior, i amb aquesta actitut van sortir a la segona part, però entre la portera i els parts no ens deixàven obrir el nostre marcador, més tard, a pocs minuts d'acabar el partit i amb un Enlleura't completament buscant l'empat el gol va venir per part local en un contratac en Monica i les jugadores no van poder fer res.

Derrota dificil d'aceptar, despres de la lluita i del partit realitzat, però que penso que té que ser un punt d'inflexió a les nostres noies, ja que jugant així lluitarem cada partit per els punts d'això estic segur, pròxim partit a casa contra el Llinars!

1, 2, 3 Enlleura't!!!